BouwBuddy

bouwbuddy werkt voor jou
werken in
de bouw:
bouwbuddy
worden
werken bij bouwbuddy
De dag van een bouwbuddy

De wekker klinkt al vroeg, maar dat doet jou niets. Jij staat namelijk te popelen om te beginnen. Logisch ook, want je hebt net zelf bepaald wanneer je wilde werken. Waar anderen liever in bed blijven liggen, sta jij met een leuk en hecht team te beunen met maar één doel: de klus klaren. Slopen, ruwbouw, afbouw, schilderen, interieurbouw of inhuizen / verhuizen. Wij bieden je variatie in je werkzaamheden. Na een dag van minimaal 8 uur ga jij met een goed gevoel naar huis. Zonder jouw inzet en motivatie was dit nooit gelukt!

Wat biedt bouwbuddy jou?

FLEX MEDEWERKER

Als FLEX-Medewerkers heb je vaak onregelmatige tijden waarop je naar school moet. Geen zorgen, BouwBuddy denkt namelijk met je mee. Jij krijgt de mogelijkheid om zelf je werkdagen te bepalen, waarbij je minimaal 8 uur actief en sportief bezig kunt zijn. Ideaal voor de dagen dat je geen les hebt en je tijd liever goed besteed, in plaats van in bed te blijven liggen. 


FULLTIME MEDEWERKER

Werk jij momenteel bij een saai bedrijf in bijvoorbeeld de productie zonder uitzicht op doorgroeimogelijkheden? Dit is de perfecte tijd om een start te maken in de bouwbranche! Laat BouwBuddy de springplank zijn naar jou carriere in de bouw. Bij ons kun je kennis maken van alle richtingen binnen de bouw, perfect om erachter te komen wat nou echt bij je past. BouwBuddy zijn is serieus werk en daarom verdien jij ook een serieus salaris. Op basis van je beschikbaarheid en prestaties verdien je namelijk €10,- tot €15,- per uur. Met dit geld kun jij met je vrienden op vakantie in de zon of voor een nieuwe auto sparen. Daarnaast is het altijd fijn om in het weekend dat extra biertje te kunnen bestellen, zonder naar je saldo te hoeven kijken.

Als BouwBuddy is iedere klus anders en werk je mee bij verschillende bouwbedrijven en bouwbranches. Van sloop tot ruwbouw, afbouw, installatietechniek, schilderwerk, interieurbouw, inhouden, verhuizen en uitlopen. Een BouwBuddy is dus breed inzetbaar en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Een BouwBuddy is een teamspeler en vindt het dus leuk om te werken binnen een hechte groep. Er zijn al genoeg chagrijnige mensen op de wereld, dus jij maakt hierin het verschil. Jouw inzet en motivatie zijn een inspiratie voor anderen en zorgen voor een nóg beter resultaat.


Solliciteer direct

15,- per uur verdienen

wil jij €15,- per uur verdienen ?

zelf je werktijden bepalen

zelf je werktijden bepalen ?

sportief

actief & sportief bezig zijn ?

vaste uren per dag maken

vaste uren per dag maken ?

leuk en hecht team

leuk en hecht team ?

werken op je eigen beschikbaarheid

werken op je eigen beschikbaarheid ?

meewerken op de bouw

meewerken op de bouw ?

verschillende

meewerken bij verschillende bouwbedrijven en bouwbranches ?

Solliciteer direct
verdeling mogelijkheden
Flex medewerker

Wanneer je bij BouwBuddy als flex-medewerker aan de slag gaat, ga je werken op diensten die wij los binnen krijgen. Deze werkzaamheden zijn heel divers. Dit kan van assistent installateur zijn, evenementen bouwer tot zelfs bouwhulp op een bouwplaats. Over het algemeen zijn dit diensten die 1 dag of week duren.


Project medewerker

Als vaste projectmedewerker zal je werken van project naar project. De lengte van een project verschilt uiteraard van 4 weken tot 6 maanden. Hierdoor is er veel diversiteit en zul je verschillende aspecten van de bouw onder de knie krijgen. Ideaal als je nog niet weet in welke richting je in de bouw wil gaan werken. Of je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt tijdens je studie!


Vaste medewerker

Als vaste medewerker ga je full time aan de slag bij jouw favoriete vacature! De looptijd van de vacature kan verschillen en hierna ga je wellicht bij die klant aan de slag of zullen we een andere passende vacature voor je vinden.


Talent scouting

Bij deze vorm zullen zal jij direct van start gaan bij de opdrachtgever met het doel om uit eindelijk overgenomen te worden. Wil jij een begin maken in de bouw en je dus echt ontwikkelen tot specialist en mee groeien binnen het bedrijf waar je gaat werken? Dan is dit de beste optie!

Ben ik een bouwbuddy ?

Zou jij jezelf omschrijven als actief, gemotiveerd, hardwerkend en goed in teamverband? Dan ben jij perfect als BouwBuddy! Jij bent namelijk een belangrijk onderdeel van ieder project en de rechterhand van de vakman. Het is al mogelijk om vanaf 18 jaar BouwBuddy te worden, op voorwaarde dat je minimaal 1 dag in de week inzetbaar bent. Nog niet eerder in de bouw gewerkt? Geen zorgen, ervaring in de bouw is namelijk geen pre, uiteraard wel handig. Dus bereid jij jezelf altijd goed voor en kom je altijd op tijd en in de voorschreven kleding? Dan is dit de ideale vacature in de bouw voor jou!

Sloop

Ruwbouw

Afbouw

Installatie techniek

Schilderen

Interieurbouw

Inhuizen & verhuizen

Op & afbouw evenementen

BouwBuddy HQ
Eindhoven

Flexlocatie
Den Bosch

Flexlocatie
Tilburg

Flexlocatie
Utrecht

BouwBuddy HQ
Eindhoven

Stratumsedijk 44
5611 NE Eindhoven

+31 88 247 0248 (optie 2)
eindhoven@bouwbuddy.nl

Contactpersoon:

Jelle van de Heuvel
06-11447591

Flexlocatie
Den Bosch

Stationsplein 161
5211 BP Den Bosch

+31 88 247 0248 (optie 3)
denbosch@bouwbuddy.nl

Contactpersoon:

Guus Raijmakers
06-21651432

Flexlocatie
Tilburg

Burg. Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg

+31 88 247 0248 (optie 4)
tilburg@bouwbuddy.nl

Contactpersoon:

Guus Raijmakers
06-21651432

Flexlocatie
Utrecht

P.C. Staalweg 10
3721 TJ Bilthoven

+31 88 247 0248 (optie 5)
utrecht@bouwbuddy.nl

Contactpersoon:

Benjamin Neele
06-21418345Postbus 4558
5601 EN Eindhoven