BOUWBUDDY

WORDEN

Talentscouting

Wil jij aan de slag in de bouw als 'leerling timmerman' of als 'dakdekker'? Maar heb je geen diploma? Wij bieden jou een leer-werk plek. Hoe?

Vaste medewerker

Houd jij van leren vanuit de praktijk? Dan heeft BouwBuddy dé werkplek voor jou. Hier werk je aan grote of kleine projecten door heel Nederland, net waar jouw interesse ligt.

Projectmedewerker

Wil jij ook de bouwsector in?
Jij gaat ze assisteren door met ze samen te werken. Dit alles kan in een periode van 4 weken tot 1 jaar. Wordt een project goed afgerond en bevalt het van beide kanten, dan kan je mee naar een volgend project. Zo ontwikkel jij jezelf óók tot specialist.

Talentscouting

Wil jij aan de slag in de bouw als 'leerling timmerman' of als 'dakdekker'? Maar heb je geen diploma? Wij bieden jou een leer-werk plek. Hoe? Je werkt mee met een specialist. “Al doende leert men”. En jij wordt zelf dé specialist. Het ideale traject voor als je hart in de bouw ligt. Zo bieden wij jou een praktijkgerichte opleiding terwijl jij je salaris krijgt. Dat is namelijk wat we bij BouwBuddy doen. Sterker nog, dat mag jij doen, de komende jaren zet jij de volgende stappen, die zien er ongeveer zo uit:

  • Jij gaat meewerken met een specialist en leert de fijne kneepjes van het vak.
  • Je volgt een opleidingstraject op onze kosten en je wordt betaald. Of: Je gaat aan de slag in een nieuw vakgebied en je wordt betaald.
  • Je krijgt begeleiding van de meest ervaren personen en wordt zelf een specialist. Of: Klikt het van beide kanten, dan kan je blijven en ontwikkel jij je tot dé specialist.
  • Je haalt je certificeringen/ certificaten op onze kosten en je krijgt volop begeleiding. Ook de bouwsector in?

Solliciteer dan nu.

Solliciteren

Vaste medewerker

Liever als vaste medewerker aan de slag? Dat kan natuurlijk ook.
Hoe?

  • We zoeken voor jou een leer-werk plek in de praktijk.
  • We bieden jou een opleiding op onze kosten bij een specialist. Je werkt mee en wordt betaald.
  • Zo bouw je mee in de sector en aan je carrière. Je kan blijven werken zo lang je wilt, mits het natuurlijk klikt van beide kanten.

Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen waarvan jij gaat leren. Om later zelf een vakman te worden. Interesse? Solliciteer dan nu en word een BouwBuddy!

Solliciteren

Project medewerker

Jij bent de Buddy, wij zoeken voor jou een bedrijf of een project waaraan je kan meewerken en wij zorgen voor een match. Jij volgt een opleiding en haalt je certificaten op onze kosten en krijgt ook nog betaald. Zo leer jij de fijne kneepjes van het vak en ontwikkel jij je tot specialist.

  • Ligt jouw hart in de bouwsector? Dan zorgen wij voor een leuke leer-werk plek.
  • Wij bieden jou op onze kosten een goede begeleiding om te bouwen aan jouw carrière!
  • Elke dag leer je, terwijl je werkt!

We zoeken dan ook enthousiastelingen die aan de slag willen, die niet alleen willen groeien maar zich ook thuis willen voelen in hun vak. Ook BouwBuddy worden?

Solliciteer dan nu en nu en we gaan samen kijken wat het beste bij je past.

Solliciteren